Despre Noi

Pepiniera Avramescu este o afacere de familie care a inceput in anul 2005 cu 3000 mp si care in prezent a ajuns la 50000 mp. Ne remarcam ca producător specializat în plante ornamentale, crescute in pamant sau in ghivece cu o pasiune profundă pentru amenajarea grădinilor. Cu o experiență bogată și o tradiție în creșterea plantelor pentru garduri vii si nu numai, ne-am angajat să oferim produse de cea mai înaltă calitate, perfect adaptate pentru a îmbogăți și înfrumuseța spațiile verzi.

În portofoliul nostru diversificat, vă invităm să descoperiți o varietate de plante ideale pentru decorarea grădinilor, inclusiv multe soiuri de tuia, lemn cainesc/ligustrum ovalifolium, multe soiuri de ienupăr, magnolii, artari, platani, mesteceni, etc precum și soluții eficiente pentru realizarea unui gard viu spectaculos.

La Pepiniera Avramescu, suntem dedicați nu doar producției de plante, ci și oferirii de consultanță și suport clienților noștri. Ne dorim să vă ajutăm să creați grădina visurilor dumneavoastră, adaptându-ne nevoilor și preferințelor individuale. Fie că sunteți în căutarea unui peisaj elegant și rafinat sau a unei oaze naturale pline de culoare, suntem aici pentru a vă ghida în alegerea celor mai potrivite plante și soluții de amenajare.

Calitatea este o valoare fundamentală pentru noi, iar plantele noastre sunt cultivate cu grijă și respect pentru mediu, asigurându-ne că fiecare specie își păstrează frumusețea și vitalitatea. Echipa noastră pasionată și experimentată este dedicată să vă ofere nu doar produse, ci și o experiență plăcută și satisfăcătoare în crearea și menținerea grădinii dumneavoastră.

Încrederea clienților noștri este motorul nostru, iar la Pepiniera Avramescu suntem mândri să contribuim la frumusețea și armonia fiecărei grădini. Descoperiți calitatea și diversitatea noastră, și începeți călătoria spre o grădină cu adevărat deosebită alături de noi!